JAKT – Biobrikken Bok 1 (2019)

Dystopisk Thriller | Voksen

"Selvmordet" - Dystopisk Teknothriller av Ben Ormstad

288 sider

«Biobrikken»-trilogien er brennaktuell nå som flere og flere mennesker lar seg chippe med små databrikker. En skremmende historie om en framtid som kan bli virkelighet.

Først kom overvåkningskameraene. På hvert hushjørne, i hver gate, utenfor hvert hjem. Ikke bare i Oslo og andre byer verden over, men også i ørkenen, jungelen og i dype skoger som Finnskogen.

Det var bare begynnelsen.

Nå klargjøres innføringen av en databrikke som sprøytes inn i hånden og registrerer alt om deg – gener og helsetilstand, hva du spiser og drikker, hvor du til enhver tid befinner deg, hvem du omgås, hva du liker og ikke liker. Alt privatliv vil forsvinne. For alltid.

Om tre dager innføres den verden over – med tvang.

Biobrikken.

Makteliten vet tiden er knapp. Motstand ulmer i befolkningen, både offentlig og i det skjulte via tvilsom rekruttering, spionasje og militær opprustning.
——————————————————————————————

Sosiologiprofessor June Nylund holder gjesteforelesning på NTNU om de betenkelige sidene ved innføringen av biobrikken, da hun kidnappes av noen som jobber for makteliten som styrer «bak kulissene».

Ektemannen og datteren får vite at hun døde i en bilulykke. Tvert i mot er det de som er i livsfare hvis June ikke samarbeider med fienden.

Bokseren og musikkprodusenten Jonas Bittman skal fri til sin elskede etter Oslo-mesterskapet i boksing. Men dette får han aldri gjort da hun blir bortført og brukes som tvangsmiddel av motstandsbevegelsen for å rekruttere ham. Nekter han, vil de sende små biter av henne til ham i posten …

Livene til de åtte personene vi følger blir endevendt idet handlingstrådene flettes sammen i denne urovekkende page-turneren.

«JAKT – Biobrikken Bok 1» – Leseutdrag

Les første kapittel av «JAKT» her og nå:

 

Kjøp «JAKT» – ebok og/eller paperback

Velg din foretrukne ebokforhandler

JAKT - Biobrikken Bok 1 - KoboJAKT - Biobrikken Bok 1 - Google BooksDystopisk tekno-thriller "JAKT - Biobrikken Bok 1" til Amazon KindleKjøp JAKT - Biobrikken Bok 1 - på SmashwordsKjøp JAKT - Biobrikken Bok 1 på BoldBooksKjøp JAKT - Biobrikken Bok 1 på ebok.noJAKT - Biobrikken Bok 1 - iTunes Apple iBooks