FANGET – Biobrikken Bok 2 (2019)

Dystopisk Thriller | Voksen

"Selvmordet" - Dystopisk Tekno-thriller av Ben Ormstad

344 sider

«Biobrikken»-trilogien er brennaktuell nå som flere og flere mennesker lar seg chippe med små databrikker. En skremmende historie om en framtid som kan bli virkelighet.

Tiden renner ut for menneskehetens frihet.

Kun et par dager gjenstår før tvangsinnføringen av biobrikken igangsettes – ikke bare Norge, men i hele verden.

Biobrikken, en databrikke som sprøytes inn i hånden og registrerer alt om deg – gener og helsetilstand, hva du spiser og drikker, hvor du til enhver tid befinner deg, hvem du omgås, hva du liker og ikke liker. Alt privatliv vil forsvinne. For alltid.

Makteliten vet tiden er knapp. Motstandsbevegelsen viser uventet effektiv rekruttering av medlemmer og våpenteknologisk opprustning.
—————————————————————————————

Læreren og programmereren Ali Khalil våkner ved vraket av bilen sin. En av forfølgerne ligger skutt og drept få meter unna. Sosiologiprofessor June Nylund, som han reddet fra biobrikkesoldatene, er borte.

June etterlot en lapp i lommen hans og vandrer nå rundt i Finnskogen alene og forslått, vel vitende om at ektemannen og datteren trues på livet dersom hun ikke gir opp kampen mot biobrikken og overgir seg til fienden.

I Oslo tvinger motstandsbevegelsen bokseren og musikkprodusenten Jonas Bittman til å kidnappe sin egen sønn – en sønn han ikke visste eksisterte. Sammen må de og hundrevis av motstandsfolk bekjempe makteliten.

Hvis Jonas nekter å samarbeide, har de gjort det krystallklart hva som vil skje med hans elskede Silje …

Livene til de åtte personene vi følger blir endevendt idet handlingstrådene flettes sammen i denne urovekkende page-turneren.

 

«FANGET – Biobrikken Bok 2» – Leseutdrag

Les de første kapitlene i «FANGET» her og nå:

 

Kjøp «FANGET» – ebok og/eller paperback

Foreløpig eksklusiv på Amazon